Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Akut vattenavbrott vid Nyvik 22 april

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karta över berörda fastigjheter runt Nyvik

En akut vattenläcka gör att vi måste stänga av vattnet till fastigheter inom markerat område i morgon torsdag den 22 april, från klockan 9.00 till cirka 16.00.

Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.