Uppdatering: Planerat vattenavbrott 27 april

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Markerat område över berörda fastigheter på karta.

Uppdatering 27/4 kl. 14.35:

Arbetet har tagit längre tid än beräknat och förväntas vara klart till kl. 16.00.

—————————————————–

Vi planerar underhåll av vattenledningarna. Vattnet till fastigheter öster om E4:an, mellan Klintsjön och Klintsjölänningen, kommer att stängas av imorgon tisdag den 27 april mellan kl. 9.00 och 14.00. Innan dess kan ni tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda.

När vattnet kommer tillbaka kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig vid tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart. En vattenvagn kommer att ställas ut vid Klintsjön 143.