Tack för att ni dämpar smittspridningen!

i Category: Covid-19 | 1 min läsning
Händer som tvättas i handfat.

De senaste fyra veckorna (v. 14–17) har Robertsfors kommun legat på samma nivå av bekräftade fall av covid-19, 8–9 fall per vecka. Det är fantastiskt bra jobbat av alla invånare med att hålla nere smittspridningen!
Förra veckan testades 701 personer positivt för covid-19 i Västerbottens län. Av dessa var 464 i Umeåområdet och 185 i Skellefteåområdet. Mitt emellan ligger vår kommun. Därför är det viktigt att vi fortsätter att följa regionens skärpta rekommendationer lika bra som vi gjort hittills: Umgås med få människor, håll avstånd både inomhus och utomhus, undvik platser om det är risk för trängsel och gör inga onödiga resor. Och glöm inte att tvätta händerna ofta!

Tack alla!#mittvalgörskillnad