Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Planerat vattenavbrott Prästvägen

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karta över Prästvägen Robertsfors

Vi planerar underhåll av vattenledningarna. Vattnet till markerade fastigheter stängs av måndag 5 juli mellan klockan 8 – 18.

Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.

Vattenvagn kommer att ställas ut vid golfklubbens kansli.