Nu är demokratistugan invigd!

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Landshövding Helena Hellmark Knutsson talar från en stor scen.

Då är vi i gång på allvar med att fira demokratin 100 år! Demokratistugan i Robertsfors invigdes i dag av landshövding Helene Hellmark Knutsson som talade om vikten av att värna demokratin i dagens samhälle.

Många besökare passade på att komma förbi och ta en kaffe vid stugan, gå runt bland informationsborden i centrumhusparken eller gå en tipsrunda! För barnen fanns RF-SISU:s rörelseutmaningar, teckningstävling och ”give aways” vid stugan.

Vi fortsätter att fira demokratin i morgon och på lördag mellan 11.00 och 16.00! Har du inte möjlighet att fysiskt vara på plats livesänds evenemanget här på robertsfors.se och det finns flera digitala programpunkter! Hela programmet hittar du här.

Med anledning av covid-19 ber vi alla på området att hålla avstånd till varandra, handsprit finns på flera ställen på området.

Välkomna att fira demokratin med oss!