Kulturlovet v.44 2021

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Under v.44 pågår höstlovet. I slutet av veckan arrangeras Kulturlovet, med olika aktiviteter som riktar sig till barn och ungdomar i Robertsfors kommun.

Omslagsbild för programbladet till kulturlovet

I år arrangeras bland annat ett Rörelserike för de minsta, skrivkollo för det lite äldre och gratis bad för alla barn och ungdomar. Arrangemanget avslutas med att Robertsfors kommun tillsammans med Centrumhusföreningen visar den nya animerade filmen “Jorden runt på 80 dagar” på fredag kl.15.00. Biljettpris 50 kr för alla under 18 år. Det är upplagt för en riktigt bra lovvecka helt enkelt! Programpunkter under hittar du här nedanför:

KULTURLOVSBAD PÅ BADHUSET
TORS 4 NOV
BADHUSET I ROBERTSFORS KL.09.00-12.30

Barn och ungdomar badar gratis! Tänk på att full simkunnighet gäller. Ej simkunnig endast i målsmans sällskap.
Arr: Badhuset Robertsfors.

SKRIVKOLLO 2021
5-6 NOV
KVARNHOTELLET I ÖVERKLINTEN, SENAST ANKOMST 5/11 KL.10.00

Under kulturlovet har vi skrivarkollo i kvarnen i Överklinten. Det blir skrivövningar, tid att skriva själv, prat om skrivande, häng med andra och mys. Och så du vet så bjuder den gamla kvarnen i skogen vid Rickleån in till både lägereld och spökhistorier… Ledare är Sara Wikman och Ellen Säll.

Anmälan senast 28 oktober 2021: asa.lundstrom@robertsfors.se.
Ålder: 13 – 18 år från Robertsfors kommun. Max 10 deltagare.
Pris: 200 kronor. Boende, mat och allt vi gör på lägret ingår.
Arr: Robertsfors bibliotek i samarbete med Region Västerbotten.

RÖRELSERIKET
FRE 5 NOV
JENNINGSHALLEN I ROBERTSFORS, KL.09-11

Välkommen till Rörelseriket! I vårt rike släpper vi de tekniska prylarna för en stund och väljer att istället fokusera på roliga, spännande och utmanande rörelser tillsammans med andra. Hos oss finns något för alla åldrar!

FILMKLUBBEN FÖR HÖGSTADIET

Första visningen i Robertsfors biblioteks Skräckfilmsklubb för högstadieelever – en plats att både titta på och diskutera film! Först ut är Jordan Peeles satiriska skräckthriller “Get Out” med den lysande Daniel Kaluuya i huvudrollen. För mer information, hör av dig till desiree.hansson@robertsfors.se.

Arr: Robertsfors bibliotek

BIOFREDAG – JORDEN RUNT PÅ 80 DAGAR
FRE 5 NOV
CENTRUMHUSBIOGRAFEN I ROBERTSFORS, KL.15.00

Välkommen in i biomörkret när vi avslutar veckan med att visa filmen Jorden runt på 80 dagar.

Biljettpris: 50 kr/st. Gäller alla barn och ungdomar under 18 år.
(OBS! Subventionerat pris denna fredagseftermiddag.)