Planerat vattenavbrott öster om sjön Åsjön

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Markerat område öster om sjön Åsjön norr om Sjäknebodasjön

Vi planerar underhåll av vattenledningarna. Vattnet till fastigheter inom markerat område på kartan stängs av måndag 29 november mellan klockan cirka 10 – 16 (med reservation för yttre omständigheter).

Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.

Ett meddelande kommer att skickas ut till berörda abonenter under söndag kväll via sms- och talsvarstjänst.

SMS- och talsvarstjänst

Vid driftstörningar använder Robertsfors kommun en SMS- och talsvarstjänst för att informera fastighetsägare om viktig information, såsom till exempel vattenläckor. Systemet skickar ett sms till din mobiltelefon eller talsvar till din fasta telefon.
Som abonnent hos kommunen behöver du inte göra något, meddelandet skickas via systemet till den som berörs av vattenavstängningen.
Everbridge kan du kontrollera dina uppgifter, ändra eller lägga till mobilnummer, nummer till fast telefon och adresser.