Ny utbildning i vård och omsorg

i Category: Nyheter | 1 min läsning
illustration med hjärta i linje som övergår till pulsstreck. Texten yrkesutbildning vård och omsorg

Den 31 januari startar en ny utbildning i vård och omsorg på Lärcentrum i Robertsfors med stöd i yrkessvenska! Vård- och omsorg är en utbildning för dig som trivs med att arbeta med att stödja och vårda människor i olika omvårdnadssituationer.

Det är ett stort behov av människor som kan arbeta inom vården och det kommer att bli ännu större framöver.

Utbildningen bedrivs på heltid och pågår under fyra terminer och kurser inom vårdområdet studeras samtidigt med stöd i svenska som andra språk. Undervisningen kommer att vara på plats på Lärcentrum i kombination med fjärrundervisning i vårdkurserna samt två dagar/vecka stöd i svenska samt handledning i vårdkurserna.

Sista ansökningsdag är den 15 december.
Mer information kan du läsa här:

https://www.robertsfors.se/barn-utbildning/larcentrum/vard-och-omsorg/