Platser kvar på vårdutbildning

i Category: Nyheter | 1 min läsning
illustration med hjärta i linje som övergår till pulsstreck. Texten yrkesutbildning vård och omsorg

Studiestart för den nya utbildningen i vård och omsorg på Lärcentrum i Robertsfors med stöd i yrkessvenska har skjutits upp till den 28 februari. Än finns platser kvar så ansök så snart som möjligt! Det finns ett stort behov av människor som kan arbeta inom vården och det kommer att bli ännu större framöver.

Vård- och omsorg är en utbildning för dig som trivs med att arbeta med att stödja och vårda människor i olika omvårdnadssituationer.

Utbildningen bedrivs på heltid och pågår under fyra terminer och kurser inom vårdområdet studeras samtidigt med stöd i svenska som andra språk. Undervisningen kommer att vara på plats på Lärcentrum i kombination med fjärrundervisning i vårdkurserna samt två dagar/vecka stöd i svenska samt handledning i vårdkurserna.

Mer information kan du läsa här:
https://www.robertsfors.se/barn-utbildning/larcentrum/vard-och-omsorg/