Sommarvikarier sökes!

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Kom och jobba i äldre- och funktionshinderomsorgen i Robertsfors kommun i sommar! ❤

Fot i vattenbryn på sandstrand

Vi erbjuder dig bostad utan kostnad om du kommer långa väga ifrån och vill få ut ännu mera av livet under sommaren. Du kan kombinera arbete med närhet till naturen i vår kustnära kommun. Först till kvarn har möjlighet till boende.

Vi söker sommarvikarier för perioden juni-augusti. Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Läs mer om jobben och ansök via länken nedan 👇
Robertsfors kommun söker sommarvikarier inför sommaren 2022