SSS – nytt arbetsmarknadsprojekt

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Kvinna med axellångt blont hår skriver med röd penna på whiteboard

SSS (stärka sin ställning) är ett nytt arbetsmarknadsprojekt i Robertsfors kommun. Projektet startade den 1 februari 2022 och finansieras av Europeiska socialfonden som en del av Europeiska unionens hantering av covid-19-pandemin.

Projektet liknar det tidigare projektet Tillväxt i Robertsfors (TIR) som nu avslutats, men SSS fokuserar ännu mer på hälsa.

Projektet bidrar med arbetskraft och kompetens till arbetsgivare i Robertsfors kommun genom att ge arbetslösa förutsättningar för att få ett varaktigt arbete eller kompetensutvecklas för att matcha arbetsmarknaden. Projektledare är Åsa Martinsdotter och SSS håller till i samma hus som Lärcentrum i Robertsfors. Projektet pågår till och med år 2023.

Läs mer om projektet här.