Inbjudan till branschträff KKN

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Hopklippt bild av talare, hantverkare och artist

NIS 6.0 bjuder in till branschträff för kulturella och kreativa näringar (KKN).

Datum: 16 mars 2022, kl.17:00
Plats: Spiran Konferens i Sikeå.
Anmälan: till jan.paulsson@robertsfors.se eller via webbformulär

Vi börjar med en lätt middag i Spirans matsal (meddela om du har särskilda önskemål.

Vi fortsätter med att lyssna på Mats de Vahl. Mats berättar om Örnsköldsvik kollektiva konstnärsverkstad. En plats där verksammakonstnärer delar på lokaler, teknisk utrustning och tillsammans skapar en kreativ miljö. https://www.okkv.se/

Sedan resonerar vi. På vilket sätt och inom vilka områden kan kreatörer i Robertsfors dela på tunga investeringskostnader, lokaler eller annat för att underlätta och stimulera verksamheten? Finns det ett behov och ett intresse av att hitta kollektiva lösningar för KKN företagen i Robertsfors med omnejd?

Nätverka. Det kanske viktigaste med dessa branschträffar, en möjlighet att träffa andra liknande.

VÄLKOMNA

Projektet NIS 6.0 är ett samverkansprojekt mellan kommunerna Robertsfors, Vännäs, Vindeln, Bjurholm och Nordmaling. Uppdraget är att främja entreprenörskap och konkurrenskraft för befintliga små och medelstora företag.