Sommarsimskola på badhuset 2022

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Två tecknade barn mot orange bakgrund. Text Sommarsimskola 2022 vecka 25-26

Robertsfors kommun arrangerar sommarsimskola på badhuset i Robertsfors. Simskolan pågår måndag till fredag vecka 25–26 (förutom midsommarafton 24 juni).

Målgrupp är barn födda 2014 och tidigare, i mån av plats tar vi in yngre barn. Det är ett begränsat antal platser och vi prioriterar dem som är i störst behov av simskola. Därför är det inte säkert att den som anmält sig först får en plats.

Avgiften för sommarsimskolan är 250 kronor. Detta faktureras av Robertsfors kommun. När fakturan är betald är platsen i simskolan bekräftad.

Målet med kursen är att barnen ska få vattenvana, lära sig grunderna i bröstsim och livräddningsryggsim samt grundläggande livräddning.

De barn som bor utanför Robertsfors tätort kan få taxi till och från simskolan. Taxi hämtar och lämnar på samma plats under alla 9 dagar, antingen från fritids eller från en samlingsplats i närheten av hemmet.

Anmälan

Anmälan ska vara inne senast 24 april 2022 och vi tar endast emot anmälningar via e-tjänstlänken nedan. Det går alltså inte att anmäla via mail eller telefon till badhuset, efteranmälningar tas inte heller emot.

Faktura och mer information skickas ut i maj till vårdnadshavare till de barn som antagits.

Länk till e-tjänst för anmälan till simskola 2022 https://minasidor.robertsfors.se/simskola