Nominera till leaderområdets styrelse

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Rosor på kvist i förgrunden, i oskarp bakgrund människor sittande vid bord i grönt gräs.

Nu kan du nominera drivna och engagerade personer till styrelsen för Idériket Umeåregionen 2030! Idériket är namnet på leaderområdet som ska bedriva utvecklingsarbete i Umeåregionen under EU-programperioden 2023–2027.

De 18 styrelseledamöterna ska utgöras av representanter från ideell, privat och offentlig sektor från de ingående kommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

Har du en idé om vem som skulle passa för uppdraget? Kanske känner du någon som brinner för lokal utveckling och som besitter både kunskap och nätverk till nytta för leaderområdet? Nominera personen, senast 30 september genom denna digitala enkät.

Du kan läsa mer här: Nominera till Idériket Umeåregionens styrelse