Välkommen till seniormässan Trygg, säker senior!

i Category: Nyheter | 5 min läsning
Ett äldre par, man och kvinna går bland färgsprakande träd.

Den 18 oktober bjuder Robertsfors kommun i samverkan med PRO, SPF, ABF och Studieförbundet Vuxenskolan in till en seniormässa på Centrumhuset i Robertsfors! Under dagen bjuds besökarna på flera föreläsningar och  ett tjugotal utställare finns på plats!

Under temat för mässan, ”Trygg säker senior” kommer du som besökare att kunna ta del av föreläsningar om allt från det digitala samhället samt hur du undviker att bli lurad av bedragare till vad du kan göra för att minimera risken för att falla. Du kan besöka utställare, såsom kommunens färdtjänst- och bostadsanpassningshandläggare, Handelsbanken, “Prickmottagning” där du kan få dina prickar eller hudförändringar bedömda av hudläkare och mycket mycket mer.

Nedan kan du klicka fram programmet för dagen och se föreläsningarna samt se vilka utställare som finns på plats och vad de erbjuder dig som besökare! Längre ned på sidan finner du PDF-filer som du kan ladda ner och skriva ut.

Röda Korset säljer fika och Restaurang Palma erbjuder en lättare lunch till ett väldigt bra pris!

Tid: kl. 09.30-16.30 18 oktober. 
Plats: Centrumhuset i Robertsfors
Fri entré!

Varmt välkomna till årets mingel på Centrumhuset!