Välkommen till dialog om kulturlivets framtid i Västerbottens län

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Hopklippt bild av talare, hantverkare och artist

Region Västerbotten arbetar med att ta fram en regional kulturplan för perioden 2024–2027. I samband med det önskar Region Västerbotten, tillsammans med länets kommuner, bjuda in till dialog om det lokala kulturlivets förutsättningar. Dialogerna kommer utgöra underlag till den regionala kulturplanen och syftar också till att öka kontaktytorna inom kultursektorn i länet.

Målgrupp för dialogerna är kommunala kulturverksamheter, det fria kulturlivet, kulturföreningar, kulturskapare, studieförbund med flera. Deltar vid dialogen gör också tjänstepersoner från kommunal och regional nivå samt regionala kulturverksamheter.

Region Västerbotten och Robertsfors Kommun ser fram emot ditt deltagande!

När: 23 januari. Dagsdialogen äger rum klockan 14.00-16.00 och kvällsdialogen 18.00-20.00.
Var: lokalen Diamanten i Centrumhuset Robertsfors
Anmäl ditt deltagande till: asa.lundstrom@robertsfors.se samt om du vill delta dag eller kväll.

Välkomna!