Arrendator till Tullgården sökes

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Stor faluröd bygnad med hög bro med många trappsteg upp.

Robertsfors kommun söker arrendator till Tullgården i Ratan för restaurangverksamhet under sommarhalvåret 2023.

Tullgården i Ratan är en byggnad med anor från 1860-talet, varsamt renoverad i tidstypisk charm. På bottenvåningen finns matsal och ett mindre kök, på övervåningen Kulturrum Ratan som berättar om byns historia.

Här firas bland annat bröllop och andra festligheter. Tullgården är en utpräglad sommarrestaurang med gott renommé och lönsamheten är god. Byn Ratan är ett uppskattat besöksmål för både turister och kommuninvånare. Förutom Tullgården finns det flera historiska miljöer värda ett besök, det finns även en gästhamn, quickstop för husbilar och camping vilket skapar goda förutsättningar för att driva en lönsam restaurangverksamhet.

Är du intresserad av att driva restaurang i Tullgården i sommar? Anmäl ditt intresse senast 17 februari. Kontakta kommunchef Anders Persson, anders.persson@robertsfors.se, 0934-140 07 eller tillväxtchef Hilda Vidmark hilda.vidmark@robertsfors.se