Föreläsning – Ökad lönsamhet genom samarbete i besöksnäringen 

i Category: Nyheter | 1 min läsning
röda stugor vid klipphäll och hav.

Digital inspirationsföreläsning för dig som driver en logianläggning eller ett aktivitetsföretag i Umeåregionen!

Välkommen att lyssna till företagaren Torbjörn Backlund, andra generationens ägare på Ramsvik Stugby & Camping på Västkusten. Under de senaste 30 åren har företaget ökat i omsättning varje år – även under pandemin. Nyckeln till detta, enligt Torbjörn, är en inriktning mot outdoor och fokus på aktiviteter, samarbete och social hållbarhet. Torbjörn brinner för småföretagande och destinationsutveckling och har skapat en egen affärsmodell för arbetet i Ramsvik – “Ramsviksmodellen”. Hör mer om den och Torbjörns tankar om samarbete, lönsamhet och långsiktig hållbarhet.
ANMÄL DIG HÄR

När: Onsdag 25/1 2023
Tid: 09.00-10.30 (föreläsningen pågår drygt en timme och efteråt öppnar vi upp för frågor)
Plats: Digitalt via Teams. Länk skickas separat samma vecka.

Välkomna!