Sommarerbjudande till vikarier inom vård och omsorg

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Två händer bildar ett hjärta. i bakgrunden solnedgång.

Nu söker vi semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorgen! Våra semestervikariat är uppdelade i två perioder. Den första perioden är v 25 – 28 och den andra perioden är v 29 – 32. Antingen kan du arbeta hela sommaren eller någon av de två perioderna. Innan du börjar arbeta kommer du att få en introduktion till din arbetsplats.

I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Vi söker även dig som inte arbetat inom vård och omsorg men som är intresserad att prova på vårdyrket.

Här kan du läsa mer om tjänsten samt ansöka.

Sommarerbjudande

Robertsfors kommun erbjuder dig bostad utan kostnad om du kommer långväga ifrån och vill få ut ännu mer av livet under sommaren. Här kan du kombinera arbete med närhet till naturen i vår kustnära kommun!

Du som arbetar hos oss i sommar kan ha rätt till bonus om du arbetar minst fyra veckor. Läs mer om vårt sommarerbjudande här.