Dags att nominera till utmärkelser!

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Text Årets förening, Årets ungdomsstipendiat, Årets ungdomsledare, Årets Eldsjäl på röd bakgrund med mönster av hus. kommunlogga.

Nu är det återigen dags att nominera kandidater till Årets förening, Årets ungdomsstipendiat, Årets ungdomsledare och Årets eldsjäl!

Under pandemin har utnämningarna tagit paus, men nu kan du nominera den kandidat som du tycker har uträttat stordåd i kommunen igen. Ge en övertygandemotivering om varför just din kandidat är värd att prisas!
Senast den 4 maj behöver vi ha ditt förslag.

Klicka på rubrikerna nedan för att komma till nomineringsformulär för respektive utmärkelse.

Årets ungdomsstipendiat
Stipendiet utdelas till ungdom eller grupp av ungdomar som genom sitt kunnande/agerande – idrottsligt, kulturellt eller på annat sätt, har gett kommunen god PR.

Årets förening
Utmärkelsen delas ut till den förening som genom sitt arbete skapar ett mervärde för sina medlemmar och är betydelsefull för invånare i Robertsfors kommun.

Årets ungdomsledare
Utmärkelsen ges till en person som gör det där lilla extra, som är inkluderande, lyfter och stärker samt är en förebild för de ungdomar hen leder.

Årets eldsjäl
Utmärkelsen tilldelas en person som visat stort engagemang för bygden och som bidragit till att göra Robertsfors kommun till en attraktiv plats att leva på.

Beslut om pristagare kommer att fattas av kommunstyrelsens presidium. Utmärkelserna delas ut i samband med Myller, Robertsfors kommuns utvecklingsdagar 25-27 maj.