Save the date! Myller 25-27 maj!

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Myller - Medborgardagar i Robertsfors kommun 2023 logotyp

Som många säkert redan har snappat upp planerar Robertsfors kommun för festligheter i dagarna tre 25–27 maj!

Idén om Myller föddes när det visade sig att många intressanta händelser i kommunen sammanföll under några sammanhängande dagar i slutet av maj. Varför inte sätta alla händelser under ett gemensamt paraply? Och vips var idén om medborgardagar i Robertsfors kommun född och dessa fick lite senare namnet Myller.
– Vi såg en chans att kunna lyfta allt spännande som händer i Robertsfors kommun just nu, både för medborgare i kommunen och vi hoppas även på besökare från andra kommuner under de här dagarna, säger Hilda Vidmark, kansli och tillväxtchef på Robertsfors kommun som ansvarar för dagarna.

Under de här tre dagarna kommer bland annat Arkitekthögskolans studenter att inviga de unika väderskydd som ska byggas vid Rickleån (länk till nyhet om projektet) och LOUD Robertsfors, det musikprojekt som Josephine Forsman från Sahara Hotnights leder, har gala med prisutdelning till Robertsforsbanden samt konsert med banden. En Vårmarknad med lokala utställare, musikskolans vårkonsert, en Bo- och byggmässa där bland annat Trafikverket Norrbotniabanan, mäklare och informationsbord om lediga tomter I kommunen kommer att finnas på plats! Utöver detta kommer flera föreningar att ordna evenemang under dagarna bland annat Robertsfors Motorsällskap som har en motor-loppis på Gumboda Hed.

–Tidigare har vi haft Robertsforsgalan och Samhällsgalan, nu vill vi anordna en tillställning som är öppen för alla! Det är bland annat därför vi döpt evenemanget till Myller, vi hoppas på ett myller av människor, aktiviteter, föreningar och andra aktörer, säger Hilda Vidmark.

Programmet för Myller fortsätts att fyllas på. Du hittar mer information här: Myller – Medborgardagar i Robertsfors kommun