W.A.S.P.-gitarrist gästar LOUD-galan

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Gruppbild av glada ungdomar sittandes och ståendes på scen med uppsträckta händer.

Imorgon fredag är det LOUD-gala! I år gästar Doug Blair från rockbandet W:A:S:P: galan och kommeratt spela från Robertsforsscenen!

”I discovered LOUD through a revered colleague who has brought me to other exciting projects, so I knew this would be COOL! And I am very excited to once again meet some of the young band members and musicians that will CARRY THE TORCH of great music in the future, attend their Awards Gala, and give hem a short clinic/performance at theevent! I will have just completed a 15-country, 35-show W.A.S.P. ”40th Anniversary Winged Assassins” run, and it’ll be great to get back to UP CLOSE AND PERSONAL with players! Thank you Josephine!”
Doug Blair, W:A:S:P.

Galan inleds kl. 18.00 i Centrumhusbiografen i Robertsfors med prisutdelning. Några av artisterna som delar ut priser och videohälsningar exklusivt till LOUD-banden är Maja Ivarsson – The Sounds, Nina Persson – The Cardigans, Smith & Tell, Orianthi och Nike Sellmar. Bland de uppmuntrande rismotiveringarna hittar vi Songwriting, Teamwork, Up and Coming samt Headlining band. Kl. 19.30 hålls konsert på utomhusscenen med LOUD-banden: Fluffy Dragons, ALLTID, FIB6, Hjärnpunka, Giv1 och Green Lights. Efter det avrundas galan med en spelning av Carolina Miskovsky.

”LOUD-galan går från klarhet till klarhet! Årets gala bjuder på spännande prisutdelare som fått äran att supporta våra fantastiska LOUD-band. Jag är som vanligt stolt och tacksam över att få vara en del av den kreativa utvecklingen som sker inom LOUD Robertsfors!”
Josephine Forsman, programdirektör LOUD Robertsfors

Läs mer om LOUD-galan här.

LOUD-galan är en del av Myller, läs hela programmet här.

Myller - Medborgardagar i Robertsfors kommun 2023 logotyp