25 år i kommunens tjänst

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Fem personer står på en scen. Fyra kvinnor med bukett i hand, en man med pappersark och mikrofon.
Fyra av de åtta som tjänstgjort i Robertsfors kommun under 25 år fanns på plats på scen för uppvaktning av kommunchef Anders Persson. Det var Louice Gladh, Eva-Marie Grefve, Pia Salomonsson samt Ann-Sofie Thunell.

I samband med Myller – medborgardagar i Robertsfors kommun hölls en medborgargala med uppvaktning av anställda som troget arbetat för Robertsfors kommun i 25 år. Uppvaktningen skedde med en middag på Palma samt rekvisition och blommor på utomhusscenen i Centrumhusparken under fredagskvällen. Fyra medarbetare var på plats för uppvaktningen, ett stort tack riktar vi till er alla som tjänstgjort i 25 år:
Ann-Sofie Thunell
Carina Oscarsson
Eva Walheim
Eva-Marie Grefve
Lena Björk
Louice Gladh
Pia Salomonsson
Åsa Lindgren