Rehabgruppen uppmärksammas av Suntarbetsliv

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Rehabgruppen Robertsfors
Fotograf Malin Grönborg

Rehabgruppen i Robertsfors kommun har uppmärksammats av suntarbetsliv.se för sitt utvecklingsarbete och sin återvunna arbetsgemenskap.

“Rehabgruppen i Robertsfors har fått tillbaka sin arbetsgemenskap. Nu är det okej att prata om känsliga saker och alla i gruppen känner sig trygga. Det är resultatet av den grupputveckling de gjort tillsammans med hjälp av Wheelan-modellen.”

Det är gruppen självt som drivit utvecklingsarbetet med stöd av personalkontoret. Genom att rotera ansvaret för möten och utvecklingsarbetet har alla blivit involverade.  Efter ett och ett halv års arbete med Wheelanmodellen har de kommit en lång bit på vägen och är idag en betydligt tryggare och mer sammansvetsad arbetsgrupp. 

“– Alla i gruppen ville verkligen satsa på det här. Trots att det ofta var svåra frågor och väldigt känslosamt, säger Katarina Rahm.”

Läs mer på suntarbetsliv.se: https://www.suntarbetsliv.se/artiklar/kommunikation/sa-blev-de-en-tryggare-arbetsgrupp-med-wheelan-modellen/

Suntarbetsliv är en ideell förening som drivs gemensamt av de fackliga organisationerna och arbetsgivarorganisationerna SKR och Sobona med visionen Tillsammans för friska arbetsplatser! .