Möt Elias, årets sommarlovsföretagare

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Fyra personer stående bredvid varandra med en stor check
Elias tillsammans med Mats Edman ordf Företagarna Robertsfors, Petra Andersin kommunalråd, Lars Tängden oppositionsråd

Årets sommarlovsföretagare är Elias Wilded-Johansson. Elias kommer att tillverka och sälja en snygg och praktisk bilvårdsprodukthållare i återvunnet trä.

Jag har som mål att lära mig så mycket som möjligt och ta in kunskap som jag kommer att ha nytta av genom hela livet. Sen så får jag pengar som jag ser som en belöning för att jag har lärt mig en massa.

Elias Wilded-Johansson

För beställning och mer information kan du kontakta honom på hans företags Instagramkonto, @ccc.car.care.carrier https://www.instagram.com/ccc.car.care.carrier


Programmet sommarlovsföretagare syftar till att ge ungdomar kunskap om, och förståelse för, företagandets och arbetslivets villkor och betydelse. De som deltagare driver under sommaren ett miniföretag från start till avveckling. Läs mer om programmet här.