En dag för allmänt bruk

i Category: Nyheter | 1 min läsning

PRESSMEDDELANDE

Robertsforsgruppen bjuder in till EN DAG FÖR ALLMÄNT BRUK 

Plats: Brukslagårn Robertsfors (vid Robertsfors Golfklubb)
Dag: 16 september 
Tider: Utställningar och höstmarknad är öppna kl. 14.00 – 18.00 och allt avslutas med en konsert av Glesbygd’n kl. 18.00-19.00.

“Vi tror att det redan nu kan få plats en mängd olika kulturaktiviteter i brukets gamla ladugård och stallar och det här blir ett bra sätt att testa detta. Vi hoppas också att dagen ska ge oss mer inspiration till vad husen och platsen kan inrymma i framtiden.” /Maja Hallén, Robertsforsgruppen

Som en del i projektet För allmänt bruk, ett samarbete mellan Robertsfors kommun, ArkDes och Riksantikvarieämbetet arrangerar vi folkfest i brukslagårn i Robertsfors. Tillsammans med Robertsfors Golfklubb och lokala konstnärer vill vi i Robertsforsgruppen bjuda in till ett fullspäckat program med konst, hantverk och musik! Det blir höstmarknad, täljhörna, utställningar, filmvisning, samtal, fanzinesläpp, berättarföreställning och konserter. Allt detta sker i och omkring brukets gamla ladugård och stallar i Robertsfors.  

För detaljerat program se visitrobertsfors.se

Välkomna!
Robertsforsgruppen
Maja Hallén, Johannes Samuelsson, Åsa Hallén och Jenny Nordmark
För att se mer om vårt arbete, följ  oss på Instagram https://www.instagram.com/robertsforsgruppen/

Kontaktperson:
Maja Hallén, 073-535 65 65
maja@nordmarknordmark.se

*Höstmarknaden arrangeras av Robertsfors kommun, kontakt asa.martinsdotter@robertsfors.se.

Från konstföreningen Mareld deltar konstnärerna Maria Gordana Belić, Josefine Östlund, Ida Boman, Emma Nygren och Matilda Ersson. Kluster består av konsthantverkarna och konstnärerna Britt-Lis Lindqvist, Eva-Karin Sandqvist, Pär Axelsson och Ann-Mari Simonsson, Christina Larsson, Eva Juneblad, Camilla Caster, Eva Dahlberg-Axelsson, Jögge Sundqvist, Isa Öhman och Åsa Renström