Utveckla företag

Rådgivning

Med oss kan du bolla företagsidéer. Vi hjälper dig också med kontakter med andra aktörer inom bland annat  företagsutveckling, utbildning och lokala företagsnätverk.

Ekonomiskt stöd

Vi kan hjälpa dig med att reda ut vilka olika typer av företagsstöd och bidrag som finns och vilka krav man ska uppfylla för att få dem. Varje år får Länsstyrelsen pengar av regeringen som ska användas till olika företagsstöd. Stöden ska hjälpa företag i hela länet att få en långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Läs mer om bidragen på länsstyrelsens hemsida.

I vårt kontaktnät ingår också bland andra  ALMI, Kreditgarantiföreningen, Norrlandsfonden, Partnersinvest Norr och Region Västerbotten och Buisness Sweden

Verksamt.se

Webbplatsen verksamt.se är för dig som vill starta eller redan driver ett eget företag. Sajten drivs av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket i samverkan. Här hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Under ingångarna “Driva” och “Utveckla” kan du se hur du driver ditt företag på bästa sätt och hur du går vidare för att utveckla. Läs mer på verksamt.se hemsida. 

Kontaktperson

Kommunchef

Anders Persson

0934 - 140 07

anders.persson@robertsfors.se

Näringslivsansvarig

Olof Norberg

0934-140 01

olof.norberg@robertsfors.se